"ATT BYGGA ETT NYTT BADRUM KRÄVER GEDIGEN KUNSKAP OCH INTE SÄLLAN STORA RESURSER. MEN DET ÄR SAMTIDIGT EN AV DE KANSKE ROLIGASTE OCH STÖRSTA FÖRVANDLINGSPROJEKTEN MAN KAN GÖRA I SITT HEM"

Färdigt badrum

BESTÄLL ETT FÄRDIGT BADRUM
- SÅ GÅR DET TILL

Installationsgruppens Färdigt Badrum är ett helhetskoncept där vi ansvarar för hela ombyggnaden. Du får en kontaktperson som samordnar allt. Yrkeskunniga och certifierade montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Och att du i förväg vet exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt.

 

Ide

Säkert har du redan en tanke om hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Vi hjälper dig gärna att utveckla den tanken. Kom in till vår butik, inspireras av våra badrumsutställningar, kläm och känn på produkterna och stäm av dina ideer med oss. Eller boka ett hembesök, så ses vi i ditt badrum.

Badrumsritning

Vi ritar upp ditt nya badrum i vårt 3D-program, testar olika stilar, produkter, material och färger. Kanske vill du testa något mer vågat? Programmet gör det enkelt att se olika lösningar. Offert, fast pris och tidsplan, du får en detaljerad, skräddarsydd offert på hela genomförandet. Offerten innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och samordning av hela arbetet. Plus en tidsplan. Inga obehagliga överraskningar!

Planering och genomförande

Ett badrumsbygge kräver en rad olika yrkeskompetenser - elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmontörer. Din kontaktperson ser till att arbetet utförs professionellt. i rätt ordning och att det blir färdigt i tid.

Besiktning och garantier

När det är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi tillsammans går igenom ditt nya badrum och checkar av allt som är gjort. Du får generösa garantier på både produkter och utfört arbete. Dessutom ingår Trygghetsgaranti alltid i våra färdiga badrum.

KUNGSHAMN

Dinglevägen 54

456 31 KUNGSHAMN

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

HENÅN

Företagsvägen 5

473 31 HENÅN

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

LYSEKIL

Landsvägsgatan 24

453 35 LYSEKIL

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

UDDEVALLA

Almåsvägen 2

UDDEVALLA

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

Instagram

Missing People

Kimsoft Media AB
Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Inspiration
Färdigt badrum
Installation
Värme & Energi
Trygghet & kontroll
Entreprenad
Referenser
Badrum
MKM matt- och kakelmontage
Kontakt
Uddevalla
Kungshamn
Henån
Lysekil