Installation

Självklart kan vi installera allt vi säljer!

I tid. Och till ett fast pris. Installationsgruppen har certifierade montörer som garanterar en trygg och leverans, installerat och klart. Det är säkert!

Installationsgruppen finns över hela Sverige och kan hjälpa dig med allt som rör vatten och värme. Självklart kan vi installera allt vi säljer. En av våra absoluta styrkor är att vi erbjuder såväl tjänster som produkter. Så oavsett om det handlar om smått eller stort, badrums- eller energilösningar, kan vi alltid hjälpa dig med installationen också samt med generösa garantier på såväl produkter som på utfört arbete kan vi försäkra dig om att du är i trygga händer.

Installerat och klart

Installerat och klart innebär att du får ett fast pris av oss för byte och installation av produkter. Priset inkluderar utöver installationen även frakten av den nya varan och bortforsling av den gamla. Kostnaden för den nya produkten tillkommer såklart.

Alla våra montörer är utbildade i Säker Vatten

Säker Vatten är ett regelverk som är framtaget av VVS-branschens aktörer. Som kund hos oss kan du därför känna dig trygg med att både kvaliteten på produkterna och att arbetet utförs på ett fackmässigt sätt, av certifierade installatörer.

Trygghetsgaranti ingår

I konceptet Färdigt Badrum ingår Trygghetsgaranti också. Med den behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada i samband med den VVS-installation som gjorts i ditt hem. Trygghetsgaranti gäller i sex år från och med installationsdagen. Förutsättningen för att försäkringen ska gälla är att din hem-/villaförsäkring omfattar maskin- eller vattenskada.

De flesta av våra 130 medlemsföretag runtom i landet säljer det stora utbud av produkter som presenteras här i katalogen. Dessutom har 67 av dem egna butiker med badrumsutställningar där du, förutom kompetent rådgivning, kan hitta inspiration och bekanta dig närmare med produkterna.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Alltid lika varmt välkommen.

 

Vi har utbildad servicemontör på Cinderella WC-stolar
 

KUNGSHAMN

Dinglevägen 54

456 31 KUNGSHAMN

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

HENÅN

Företagsvägen 5

473 31 HENÅN

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

LYSEKIL

Landsvägsgatan 24

453 35 LYSEKIL

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

UDDEVALLA

Almåsvägen 2

UDDEVALLA

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

Instagram

Missing People

Kimsoft Media AB
Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Inspiration
Färdigt badrum
Installation
Värme & Energi
Trygghet & kontroll
Entreprenad
Referenser
Badrum
MKM matt- och kakelmontage
Kontakt
Uddevalla
Kungshamn
Henån
Lysekil