Värme & Energi

Vi är specialister på energioptimering och värme. Vi strävar efter att tillgodose behovet av värme och kyla som samtidigt sparar energi och miljö på ett sätt som passar just dina behov. Det finns flera sätt att utvinna energin, och vilket sätt som passar dig bäst beror på vilket värmebehov du har, vilket värmesystem som finns i ditt hus och tomtens förutsättningar. Vi hjälper dig alltid hela vägen, ifrån projektering till färdig installation.

Ivt center. Vi är återförsäljare av IVT som har branschens generösaste garantier, 10år.

IVT utvecklar och tillverkar bergvärmepumpar för att de ska prestera på topp i det karga nordiska klimatet. När du väljer en bergvärmepump från IVT kan du minska dina värmekostnader med så mycket som 80 procent. Energin som omvandlas till värme hämtas från ett 50-200 meter djupt borrhål. Vid en bergvärmepumpsinstallation hjälper vi er såklart även med borrning av hålet.

IVT`s luft/luftvärmepumpar, eller luftvärmepumpar som de också kallas, omvandlar energin i uteluften till värme. Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus. Du som har direktverkande el kan sänka dina värmekostnader med så mycket som 50 procent när du installerar en IVT Nordic Inverter luft/luftvärmepump. Att du dessutom kan använda dem till luftkonditionering / air-condition under sommaren är en mycket trevlig bonus. Självklart har vi egna certifierade kylmontörer som utför jobbet.

Genom att hämta energi från uteluften kan våra luft/vattenvärmepumpar sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent. En IVT luft/vattenvärmepump fortsätter att leverera energisnål värme, även när utetemperaturen närmar sig minus 20 grader.

Våra frånluftsvärmepumpar återvinner värmen som redan finns i ditt hus, och som annars hade ventilerats ut. På så sätt kan de både producera värme och varmvatten till en mycket låg kostnad. En IVT frånluftsvärmepump ger dessutom ett sundare inomhusklimat, eftersom den kontinuerligt byter ut luften i ditt hem.

Vi har även egna svetsare och har avtal för fjärrvärme åt bla. Uddevalla Energi & LEVA. Arbetet för vår del består av att bygga ut samt underhålla befintligt fjärrvärmesystem.

KUNGSHAMN

Dinglevägen 54

456 31 KUNGSHAMN

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

HENÅN

Företagsvägen 5

473 31 HENÅN

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

LYSEKIL

Landsvägsgatan 24

453 35 LYSEKIL

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

UDDEVALLA

Almåsvägen 2

UDDEVALLA

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

Instagram

Missing People

Kimsoft Media AB
Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Inspiration
Färdigt badrum
Installation
Värme & Energi
Trygghet & kontroll
Entreprenad
Referenser
Badrum
MKM matt- och kakelmontage
Kontakt
Uddevalla
Kungshamn
Henån
Lysekil